AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN;”1200 öğrenci kapasiteli, 4.000.000 TL bedelli, 5 yıllık emeğimizin sonucu, Afyon Kocatepe Üniversite’sinin ilçeler arasında en kapsamlı Meslek Yüksek Okulunu inşaatının tamamını belediyemiz bütçesinden tamamladık. Eğitim-Öğretimin yarı yılında, yani bu ay sonunda yeni binasına taşınacak olan Dazkırı Meslek Yüksek Okulumuzu bugün Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Mehmet KARAKAŞ ve ekibi ile birlikte inşaatımızın müteahhiti olan ve aynı zamanda 2019 yerel seçimlerinde Dinar Belediye Başkanı seçilen Sayın Nihat SARI ziyaret ettiler. Üniversitemizin yeni binasının devri konusunda mutabık kalındı. Ziyaretlerinden dolayı Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Mehmet KARAKAŞ’a ve Dinar Belediye Başkanı Nihat SARI’ya teşekkür ederim.”dedi.