Alt Yapı Çalışmaları

İlçemizdeki su ve kanalizasyon şebekesinin çok eski olması nedeni ile 2016 ve 2017 yıllarını kapsayacak şekilde alt yapı çalışması yapılacaktır.

Belediyemizce İller Bankası aracılığı ile Sukap kapsamından faydalanarak %50 si hibe olarak yapılacak olan alt yapı çalışmaları bittiğinde 50 yıl boyunca ilçemiz halkı rahat edecektir.

İlçemizdeki mevcut içme suyu şebeke hattının eski ve düzensiz olması nedeni ile yenileme çalışmaları esnasında zaman zaman su kesintisi meydana gelecektir. Elimizden geldiğince su kesintisi halkımıza önceden duyurulacaktır.

Bu konuda halkımızın duyarlı olmasını ve mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemleri almasını bekler,meydana gelen kesinti sebebiyle bütün halkımızdan özür diler, saygılar sunarım.

İsmail TAYLAN