Ankara Ziyareti

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, CHP Dazkırı İlçe Başkanı Önder ŞENYURT, Belediye Meclis Üyesi ve CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı Naciye İPEK, Belediye Meclis Üyeleri Levent DİKER, Yüksel ŞENOCAK ve Dazkırı CHP Yönetimi olarak Anıtkabir’de Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ziyaret ettiler.

Anıtkabir ziyaretinin ardından Afyonkarahisar CHP Milletvekili Av. Burcu KÖKSAL ziyaret için gelen heyetimizi karşılayıp TBMM’nde gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısı’na katıldılar. Toplantı sonrasında Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’ nu makamında ziyaret ettiler.

Başkan TAYLAN, Genel Başkanımıza ilçemizde yapılan projelerle ilgili bilgi verdi ve kendisini ilçemizde ağırlamaktan onur duyacağımızı belirtti. Günün sonunda heyetimiz Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Binasını da ziyaret ettiler