BAKANIMIZDAN BAYRAM HEDİYESİ OLARAK PROJELERİMİZE DESTEK İSTEDİK

Bugün saat 13:30’da bayramlaşma programı için ilçemize gelen Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel EROĞLU, Valimiz Mustafa TUTULMAZ, İl Jandarma Komutanı J. Albay Orhan SIRMA, Afyonkarahisar Milletvekillerimiz Ali ÖZKAYA, Hatice Dudu ÖZKAL ve beraberindeki heyet belediyemiz düğün salonunda bayramlaştı.

Belediye Başkanımız projesi hazırlanan ; içme suyu hattı, atık su arıtma tesisi, top tepesine kent ormanı mesire alanı yapılması, ilçemize doğal gaz getirilmesi ve daha önceki dönemde belediyemiz tarafından Adalet Bakanlığına cüzzi bir miktarda satılan arsa üzerine Adliye binası yapılmasını içeren dosya hakkında bilgi vererek bakanımızdan destek istedi. Ayrıca Belediye Başkanımız Bakanımıza Dazkırı’mızda dokunan antik halı ve ilçemiz eniştelerinden Sami NEBİOĞLU tarafından Osmanlı zamanında bakır kabartma sanatı olarak bilinen Rölyef sanatı ile yapılmış portresini hediye etti. Bayramlaşma programı, Belediye Başkanımızın açılış konuşmasının ardından, H.Dudu ÖZKAL, Ali ÖZKAYA ve Bakanımızın konuşmalarının sonrasında halkımızla bayramlaşılarak sona erdi.