BAŞKANIMIZ OKULLARI TEK TEK ZİYARET ETTİ

2018-2019 eğitim öğretim yılının 17 Eylül’de başlamasının ardından belediye başkanımız İsmail TAYLAN 24-28 Eylül haftasını okullarımıza ayırdı. İlçemiz ve köylerimizde ki bütün okullarımızı tek tek ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimiz ile sohbet etti.

Belediye Başkanımız bütün öğrencilerimize defter ve boyama kitabı hediye ederken, “öğrenci ve öğretmenlerimizin her zaman hizmetindeyiz göreve geldiğimiz günden bu güne hiç bütçe ayrılmamış olan eğitim öğretime çok büyük bütçeler ayırarak, okullarımızın bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık ve diğer kurumlara örnek olup yapılamayanları yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bizim sevgili öğrencilerimizden isteğimiz, öğretmenlerini üzmeden derslerine çalışmalarıdır, bütün öğrencilerimizin bizi kırmayacağından eminim. Bu vesileyle 2018-2019 Eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, ailelerine öğretmenlerimize ve bütün eğitim çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.