BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN DOĞALGAZ MÜJDESİ

Hepimizin çok istediği, bizim uzun zamandır girişimlerde bulunduğumuz doğalgaza kavuşuyoruz. İlçemiz 25.03.2021 tarihli ve 10099-2 sayılı kurul kararı ile dağıtım lisansına dahil olmuştu. Birçok ilçe ve beldenin yatırım programına alınmamasına rağmen ilçemiz 2022 yılı yatırım programına dahil oldu. Bu yıl Evciler üzerinden başlayacak olan çalışmalar 2022 yılında ilçemizde gerçekleşecek. Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN “İlçemize doğalgaz getirmek için yaptığımız girişimlere destek olan Valimiz Sayın Gökmen ÇİÇEK’e, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Ali ÖZKAYA’ya ve önceki dönem Dinar Ticaret Odası Başkanımız Sayın Ahmet Hakan UYAN’a teşekkür ediyor, hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.