BELEDİYEMİZDEN ÖĞRENCİLERE BÜYÜK DESTEK

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun zamandır çocuklarımız okullarından ayrı kaldılar. Zamanın büyük kısmını evinde geçiren çocuklarımız için Milli Eğitim Bakanlığı Eba uygulaması ile çocuklarımız için elinden geleni yapıyor. Biz de Dazkırı Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamak amacı ile Belediye Ders uygulamasını öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Günün istediği saatinde internet üzerinden www.belediyeders.tv adresine girerek 40.000 sorudan oluşan yaprak testlere,10.000 sayfadan oluşan ve 1.000 saati aşan ders videolarına ayrıca interaktif deneme sınavlarına ulaşabilirler. Anaokulu çağındaki çocuklarımızdan başlayıp üniversiteye hazırlık çağındaki bütün çocuklarımızı kapsayan uygulamamız için bütün okullarımızı gezerek okul müdürlerimiz ve müdür yardımcılarımıza bütün öğrencilerimiz için ayrı ayrı hazırlanan şifre kartlarını dağıttık. Bu kartları sınıf öğretmenlerimiz sınıflarındaki bütün öğrencilerimize ulaştıracaklar. Liseyi bitirip üniversiteye hazırlanan genç kardeşlerimiz de belediyemize gelip özel kalem birimimizden şifre kartlarını temin edebilirler.

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, yeni uygulamamızın öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederek “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız. Bütün evlatlarımızı sevgiyle kucaklıyor, hayat boyu başarılar diliyorum.” dedi.

Sorularınız için irtibat numarası 0554 128 128 0