BELEDİYEMİZDEN YENİ HİZMET

Dazkırı Belediyesi olarak “Evde Temizlik Hizmeti” projesini hayata geçirerek sosyal belediyecilik kapsamında Belediyemiz güzel bir projeyi daha faaliyete geçirmiş oldu.

Hizmetimiz tüm ilçe genelinde yapılan tespit sonucunda evinde yalnız veya eşi ile birlikte yaşayan, günlük hayatta rutin işlerini yapmakta zorlanan ve beden gücü yetersiz vatandaşlarımız için hazırlanan proje ile belediye personelimiz tarafından vatandaşlarımızın evleri periyodik olarak itina ile temizlenmektedir.

Başkan TAYLAN ; “Sosyal Belediyecilik kapsamında yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için evde temizlik hizmeti projesi başlattık. Her insanın sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayatına devam etmesi gerektiğini belirterek engelli ve yaşlı vatandaşlarla sürekli koordinasyon içinde olduklarını, ayrım yapılmaksızın her türlü kolaylığın sağlanması için ne gerekiyorsa yapıldığını söyledi.”