BİLGİLER YARIŞTI

26.04.2018 tarihinde liseler arasında yapılan bilgi yarışmasına Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ın şehir dışında, İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK’in programının yoğun olması sebebiyle Belediye Başkan Vekilimiz Levent DİKER ve Belediye Meclis Üyemiz Naciye İPEK katıldı.

03.05.2018 tarihinde ortaokullar arasında yapılan bilgi yarışmasına İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Belediye Meclis Üyelerimiz Levent DİKER ve Naciye İPEK katıldı.

Çok çekişmeli geçen her iki yarışmada da öğrencilerimizin hepsine belediyemiz tarafından alınan ödüller İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Meclis Üyelerimiz Levent DİKER ve Naciye İPEK, Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet KÜÇÜK, Şube Müdürlerimiz Ertuğrul GÖLCÜ ve H.Aslan AKÇE tarafından takdim edildi.