Çamlık Parkı Açılışı

İlçemiz çamlık mahallesinde bulunan halk arasında Ergenekon Parkı olarak bilinen 04.05.2015 tarih ve 25 sayılı meclis kararı ile “Çamlık Parkı” ismi verilen alan, piknik alanı olarak, ilçemize yakışır şekilde düzenlenerek yeni görünümüne kavuşturularak açılışı bugün yapıldı.

Açılış programına Dazkırı Kaymakamı M.Beşir NURSAÇAN, Başmakçı Kaymakamı Abbas YEŞİLKUŞ, Evciler Kaymakamı Fatih SAYAR, Kızılören Kaymakamı Fethullah DUMAN, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili İhsan AKAR, İlçe Garnizon Komutanı Murat DİRİCAN, Başkanımız İsmail TAYLAN, Evciler Belediye Başkanı Saim ÖZER, Alkim Alkali Kimya A.Ş. Koordinatörü Nihat ERKAN, İl Kütüphane Müdürü Abdullah AYTEKİN, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Belediye Meclis Üyelerimizin yanı sıra halkımız da katıldı.

Başkan TAYLAN, Bugün ilçemiz açısından iki önemli işe imza atıldığına değinerek, halk kütüphanemiz ve çamlık parkımızın halkımıza yakışır bir şekilde nezih birer ortam haline getirildiğini dile getirerek açılışı yapılan Çamlık Parkı ve Cihat Kora Halk Kütüphanesinin Dazkırı’mıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek protokol üyeleriyle birlikte açılış kurdelasını kesti.

Hıdırellez etkinliği çerçevesinde katılımcılara belediyemiz tarafından ikramlarda bulunuldu. Program sonrasında pikniğine devam eden vatandaşlar Başkanımız İsmail TAYLAN’a, piknik alanının ilçemize yakışır bir şekilde yenilenmesinden dolayı teşekkür ettiler.