Dazkırı Belediyesi Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakım Evi Yıl Sonu Etkinliği Programı

Dazkırı Belediyesi Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin hazırladığı yıl sonu etkinliği Programı Alkim Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Yıl Sonu Etkinliği Programına Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Belediye Meclis Üyelerimiz, Naciye İPEK, Levent DİKER, Yüksel ŞENOCAK, Alkim Alkali Kimya A.Ş. Müdürü Ünal ARIK, Sodaş Sodyum Sanayi A.Ş. Müdürü Necati DEMİRER, Öğrenci Velileri ve Halkımızın Katılımı ile gerçekleştirildi. Program Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz adına saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın söylenmesiyle başladı.

Program akışı; “Hayat Bayram Olsa” adlı gösteri, “Minik Gelinler ve Damatlar ” adlı gösteri, “Şen Gemiciler” adlı gösteri, Burcu GÖREN Hocamızın hazırlamış olduğu “Hello Hello What İs Your Name” adlı gösteri, “Elma Kurtlarımız” adlı gösteri, “Step” gösterisi, “Yaramaz Fareler” adlı gösteri, gökkuşağı sınıfının hazırlamış olduğu “Son Verdim Kalbimin İşine” adlı gösteri “Slayt” gösterisi, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu “Defile” gösterisi sunuldu.

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Alkim Alkali Kimya A.Ş. Müdürü Ünal ARIK ve Sodaş Sodyum Sanayi A.Ş. Müdürü Necati DEMİRER öğrencilerimizi tebrik edip sembolik diplomalarını vermelerinin ardından program sona erdi.