DAZKIRI BELEDİYESİ GÜLEN KORA KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİ YILSONU SERGİSİ

Gelecek neslin kurtarıcısı olacak çocuklarımızın minik elleriyle büyük uğraşlar sonunda yaptığı etkinliklerin sunulduğu Dazkırı Belediyesi Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakım Evi Yılsonu Sergisi gerçekleştirildi.

Dazkırı Belediyesi Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ndeki sergi açılışı Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat CEYLAN, Meclis Üyesi Naciye İPEK, Alkim Alkali Kimya A.Ş. Müdürü Ünal ARIK, Alkim Alkali Kimya A.Ş. Maden Mühendisi Mahmut ESER, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Uğur KARACOŞKUN, Dazkırı Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Kamile TAŞKIN, Dazkırı Anadolu Lisesi Müdürü Ali KIPIR, Dazkırı Alkim Anaokulu Müdürü Nihal KAVVASOĞLU, Dazkırı Şerife Memiş Uçar Anaokulu Müdürü Nihal KARACOŞKUN, Dazkırı Alkim Anaokulu Öğretmenleri Sena KESKİN ÖZGÜR, Belkıs ARIKAN ve halkımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergiyi gezen Başkan TAYLAN, Kreş Müdürü Hatice TUNA ,öğretmenler Emine ŞENYURT ve Ayşe EMER ile görüşerek hazırlamış oldukları etkinlikler ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.