DAZKIRI HALK BULUŞMASI

Köy ziyaretlerinin ardından ilçemizde de halkla buluşma toplantısı gerçekleştirildi. 1.sini düzenlemiş olduğumuz halk günü; İlçe Kaymakam Vekili Necdet UÇAR, Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçemizde bulunan kurumların amirleri, Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye Personellerimiz, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Halkımızın katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Kurum Amirlerinin yapmış olduğu sunumların ardından halkımızdan gelen sorulara, sorumlusu olan kurum amirleri ve Belediyecilik kapsamındaki sorulara ise Başkanımız İsmail TAYLAN cevap verdi.

İlçemizin ve halkımızın sorunlarını, vatandaşlarımızın bizzat Kaymakamımız, Başkanımız ve kurum amirleriyle yüz yüze görüşüp çözüm yoluna gidilmesi açısından verimli geçen toplantımız ilerleyen zamanlarda da tekrar niteliğinde gerçekleştirilip geleneksel hale getirilecektir.