DAZKIRI HEYETİNDEN ANKARA ÇIKARMASI

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçe Kaymakamımız Sayın Sercan SAKARYA ve Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan BAYAZİT ile birlikte heyet olarak Ankara ziyaretlerinin ilk gününde;  ilçemizde TOKİ’nin 2. Etabının yapımı için TOKİ Başkan Yardımcısı Gökçek’li hemşehrimiz Dursun BAŞTÜRK ile görüşüp desteğini istediler. Ardından Çiftlik köyümüzde %45 tamamlanan, Hisaralan köyümüzde yapımına yeni başlanacak olan ve Hasandede köyümüzde tamamlanan fakat su tutmasında sorun olan göletlerimiz ile ilgili olarak Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Bolvadin’li hemşehrimiz Akif ÖZKALDI ile görüşüp desteğini istediler. Başkanımız İsmail TAYLAN misafirperverliği ve destekleri için Bakan Yardımcımıza ve TOKİ Başkan Yardımcımıza teşekkür etti.