DAZKIRI HEYETİNİN ANKARA ÇIKARMASI ÇOK VERİMLİ GEÇTİ

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçe Kaymakamımız Sayın Sercan SAKARYA ve Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan BAYAZİT ile birlikte  Ankara ziyaretlerinin ikinci gününde Milletvekilimiz Sayın Ali ÖZKAYA ile ilçemizde yapılması düşünülen adliye binası ve doğalgaz hizmetinin ilçemize gelmesi ile ilgili görüştüler. Sayın Vekilimizin yönlendirmesi ile adliye binası için Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Başkanı Erdal DEMİR ile de görüştüler. İlçemizde önceki dönemlerde görev yapan Şehit Savcımız Mustafa ALPER’in eşi Yargıtay Üyesi Hakim Hatıran ALPER ile görüştüler. İlçemizde yapımına başlanacak Organize Sanayi Bölgesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdür Vekili Soner ERKEK ile görüşüp Ankara ziyaretlerini çok verimli bir şekilde tamamlamış oldular. Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN misafirperverliği için Milletvekilimize, Destek Hizmetleri Başkanımıza, Genel Müdürümüze ve Yargıtay Üyemize çok teşekkür etti.