DAZKIRI İLÇEMİZDE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Dazkırı İlçe Müftülüğümüzce; sevgili Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğumunun sene-i devriyesi münasebetiyle Dazkırı Belediye Düğün Salonunda "Peygamberimiz ve Gençlik" temalı program düzenlendi.

Program; saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İmam Hatip Raşit ALTINDAĞ'ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftüsü İsmail GEREN açılış konuşması yaptı. İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu öğrencileri tarafından naat ve ilahiler okundu. Afyonkarahisar İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Kadir YILDIRIM tarafından 'Peygamberimiz ve Gençlik' konulu konferans verildi.

Hafta dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Dazkırı Kaymakamımız Gökay İÇEN, Dazkırı Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Dazkırı Cumhuriyet Başsavcımız Mutlu ÜLKER, İlçe Emniyet Amirimiz Gökmen GÜL ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet KÜÇÜK tarafından verildi. Düzenlenen programa; Dazkırı merkez ve bağlı köylerimizden yoğun katılım oldu.