DAZKIRI SİZİ UNUTMAYACAK

Belediye Başkanımız İsmail Taylan 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Kaymakamımızın ilçemizden ayrılıyor olması dolayısıyla bir veda mesajı yayımladı; “Yaklaşık iki yıldır güzel ilçemize omuz omuza hizmet etme şansı bulduğum Kaymakamımız (kardeşim) Sayın Sercan Sakarya’nın 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile ilçemizden ayrılıyor olmasının burukluğunu yaşıyorum. Beni teselli eden geride bıraktığımız sürede birlik, beraberlik ve paylaşım içinde birbirimizi hiç kırmadan ilçemize çok güzel hizmetler yapıp, birçok anımızın birikmiş olması. İnanıyorum ki ülkemizin her yerinde bütün insanlara hak, hukuk ve adalet içinde faydalı daha birçok hizmetleriniz olacak. Ayrıca eminim ki sizi daha yüksek makam ve mevkilerde göreceğiz. Yolunuz açık ve aydınlık olsun, ayağınıza taş, gözünüze yaş değmesin…”