DAZKIRILI KADINLAR KARDEŞ ŞEHİRDE

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ın önderliğinde düzenlenen ilçemizde yaşayan bütün kadınlara yönelik kardeş belediyemiz olan Odunpazarı Belediyesinin ev sahipliği yaptığı Eskişehir Kültür Gezimiz tamamlandı. Bu kapsamda ilçemizde yaşayan ortalama 265 kadın gruplar halinde Belediyemizce düzenlenen turlarla Eskişehir’e giderek, rehber eşliğinde Balmumu Heykeller Müzesi, Kurtuluş Müzesi, Ahşap Eserler Galerisi, Sıcak Cam Üfleme ve Açık Alevde Cam Şekillendirme Stüdyoları, Fotoğraf Galerisi, Lületaşı Galerisi, Eskişehir El Sanatları Çarşısı, Yeşil efendi Konağında Atatürk ile bir gün Galerisi gezildi. Porsuk Çayı ve Şehir Merkezi gezilerek gezimiz sorunsuz bir şekilde tamamlanmış oldu.

Eskişehir Kültür Gezimize katılan bütün kadınlar, böylesi güzel bir gezi ile bizleri buluşturduğu için Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’a teşekkür ettiler.

Belediye Başkanımızın kadınlar günün de belirttiği gibi önümüzdeki günlerde Ankara, İstanbul, Karadeniz ve GAP turları düzenleyeceğiz.