Doğudan Batıya Kardeş Belediyecilik Projesi

Doğudan Batıya Kardeş Belediyecilik Projesi Kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Veli AĞBABA beraberinde heyet ile ilimizi ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Veli AĞBABA ve beraberindeki heyet saat 9:30 da Bayat ilçesinde karşılanarak Yeni Mahalle belediyesi ile Bayat Belediyesi kardeş belediye protokolü imza töreni yapıldı.
Saat 11:00 de Genel Başkan Yardımcısı Veli AĞBABA, P.M. Milletvekili Gürkut ACAR, Milletvekili Ahmet TOPTAŞ, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Evciler belediye başkanı Saim ÖZER, Bayat belediye başkanı Kadir ÜÇER ve Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı M.Melih SAVAŞ, İl Başkanı Yalçın GÖRGÖZ ve ilçe başkanlarının katıldığı bir basın toplantısı düzenlenerek Kardeş Belediyecilik hakkında vekillerimiz ve başkanlarımız sırayla söz alarak konuşma yaptı.
Basın toplantısı sonrasında saat 13:00’te Sultandağı belediyesi ile Tepebaşı Belediyesi saat 15:00’te Evciler Belediyesi ile Tepebaşı belediyesinin Kardeş Belediye protokol imza törenine geçilerek komşu ilçelerimizde kardeş belediye olma yolunda son adımı atmış oldular.
Saat 16:30’da Genel Başkan Yardımcısı Veli AĞBABA, P.M. Milletvekili Gürkut ACAR, Milletvekili Ahmet TOPTAŞ, Evciler belediye başkanı Saim ÖZER ve Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı M.Melih SAVAŞ, Sultandağı belediye başkanı Osman ACAR, İl Başkanı Yalçın GÖRGÖZ ve Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Mesude İNTEPE’yi belediyemizde ağırlandı. Halk TV muhabirlerinin de katıldığı programda bayan meclis üyeleri olarak Naciye İPEK ve M.Ege TOKER ALTIOK gazetecilere röportaj verdiler. Başkanımızın konuşmasından sonra Genel Başkan Yardımcısı Veli AĞBABA genel projelerden bahsederek halkımıza güzel günlerin teminatını verdi. Günün anısına Başkan TAYLAN sayın AĞBABA’ya plaket ve misafirlerimize hediyeler vermesiyle program sona ermiştir.