Düğün Salonu Yeni Hali İle Hizmete Girdi

Dazkırı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Amirliği ekiplerince Dazkırı Belediye Düğün Salonu; başlatılan tadilat ve yenileme çalışmalarının bitmesiyle, yapılacak düğün ve çeşitli organizasyonlar için hazır hale getirildi.
Tadilat ve yenileme çalışmaları kapsamında düğün salonunda; ic cephe boyası yapıldı, tavan bölümüne taş yünü ile asma tavan yapıldı, taban bölümü kırmızı ve beyaz granitler ile döşendi. Aydınlatma tesisatı değiştirilerek spot, flaş ve efekt lambaları takılarak sahneye led ışık döşendi. Tuvalet ve lavabolar yenilendi. Eski plastik sandalyeler, 500 adet konforlu kırmızı konferans salon sandalyeleri ile değiştirildi. Ayrıca yaz aylarında düğünlerin daha rahat bir şekilde yapılabilmesi için 4 adet salon klimasının yanında, dışarıdan sıcak hava ve toz girişini önlemek için salon giriş kapısına hava perdesi takıldı.
Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, meclis üyelerinden Mehmet Doğan ve Müyesser Ege Toker Altıok ile kullanıma hazır gelen Dazkırı Belediye Düğün Salonunu inceledi. Başkan Taylan düğün salonunun yenileme çalışmalarının çoğunun bittiğini dile getirerek projeksiyon cihazı ve perdesi ile güvenlik kameralarının takılacağını ve bunların yanı sıra halkımızın isteği doğrultusunda salonu masalı hale getirebileceğini ifade etti. Ayrıca gelecek yaz dönemine düğün salonunun yemekli olarak hizmet vermesinin planlanmakta olduğunu söyledi.