FESTİVALİMİZİN FİNALİNDE İREM DERİCİ RÜZGARI

Festivalimizin final günü olan 3. günün akşamında İrem DERİCİ sahne aldı. İrem DERİCİ konseri öncesi Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN festivalimizin konser organizasyonlarını gerçekleştiren Meri Organizasyon sahibi Meryem ÖZKAN’ı kusursuz organizasyondan dolayı kutlayıp hediyemizi verdi. Sonrasında 3 gün boyunca harika bir sunum gerçekleştiren TRT Seslendirme Sanatçısı Aysun ŞAHİN MUTLU’ya teşekkür eden Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN kendisine de hediyelerimizi verdi.

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN konuşmasında; ilçemizin tanıtımına ve insanlarımızın birbiri ile kaynaşmasına vesile olan festivalleri düzenlemek zor ve meşakkatli işlerdir. Biz bu organizasyonu başarılı bir şekilde tamamladıysak bunu belediye emekçilerimizin gece gündüz, cumartesi Pazar demeden mesai kavramı olmadan çalışmaları ve en önemlisi sevgili hemşehrilerimin sonsuz destekleri sayesinde tamamladık belediyemiz emekçilerine ve sevgili hemşehrilerime çok çok teşekkür ediyorum dedikten sonra İrem DERİCİ sahne aldı.

İrem DERİCİ’nin ekibi ile birlikte yapmış olduğu muhteşem sahne şovları ve güçlü sesi Dazkırımızı adeta salladı. Konser sonrasında Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN bizleri kırmayıp ilçemizde konser verdiği için İrem DERİCİ’ye ve bütün ekip arkadaşlarına teşekkür edip hediyelerini verdi.