GEÇMİŞ OLSUN

Belediye Başkanımız İsmail Taylan, ilçemiz Denizli karayolu Sarıkavak Köyü mevkisinde meydana gelen heyelan sebebiyle bir mesaj yayımladı “İlçemiz sınırları içerisinde meydana gelen afet sonucunda iki araç toprak altında kalmış; Belediyemiz itfaiye, zabıta ve fen işleri ekipleri olay yerine anında intikal ederek Kaymakamlığımız koordinesinde gerekli çalışmaları yapmıştır. Bir araçtaki vatandaşlarımız yara almadan kurtarılırken diğer araçtaki vatandaşlarımızdan biri yaralı kurtarılıp diğeri ne yazık ki vefat etmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, yaralı vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Hepimize geçmiş olsun. Rabbim hepimizi afetlerden korusun”