HAŞHAŞ EZMEMİZ CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENEL MERKEZİNDE

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Önder ŞENYURT ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezini ziyaret ederek, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU, Genel Başkan Yardımcıları Gülizar BİÇER KARACA ve Seyit TORUN ile görüşüp, belediyemiz tarafından üretilen haşhaş ezmelerinden kendilerine ikram ettiler. Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU Belediye Başkanımızdan belediyemizin yapmış olduğu diğer projeler hakkında bilgi alıp Başkanımızı çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Ayrıca Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN İlçemizin Eniştesi olan Sami NEBİOĞLU tarafından rölyef sanatı ile yapılan portresini Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun kendisine taktim etti.