HASTANEMİZİN EKSİKLERİ GİDERİLİYOR HİZMETLERİ GENİŞLİYOR

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN İlçe Devlet Hastanemizi ziyaret esnasında Hastane Müdürü ve Yöneticileri ile yapmış olduğu görüşmeler sonucunda eksikler tespit edilmişti. Acil Servis girişinin uygun olmayışı nedeniyle hastanemize sedye giriş çıkışı sağlanamamakta ve hiç yapılmayan Atatürk Büstünün Belediyemiz tarafından yapılması kararlaştırılmıştı.Belediyemiz personeli tarafından yapılan çalışmalar sonucunda kısa zamanda bu eksiklikler giderildi.

Ayrıca İlçemizdeki Devlet Hastanemize ayrıntılı kan bakma cihazımız ( Biyokimya) gelmiş olup; Kolesterol, Karaciğer Fonksiyon Testleri, Açlık Kan Şekeri, Tokluk Kan Şekeri, Kansızlık, Kan Hücre Sayımı ve Romatizma Tahlilleri yapılmakta olup vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamıştır.

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN giderilmiş olan eksiklikleri yerinde inceleyerek; “Kendilerine sağlığımızı teslim edip, yaptıkları çalışmalarla da bizlerin sağlıklı bireyler olmasında temel bir güç ortaya koyan, sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılabilmesi için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın elimizden geldiğince her zaman yanlarında olmaya ve her türlü desteği vermeye hazırız”. dedi.