HAYALLERİMİZİN BİRİ DAHA GERÇEK OLUYOR

1974 yılında halı ipi üretimi yapmak amacıyla kurulan Acıgöl Kooperatifler Birliği İplik Fabrikasını bugün imzaladığımız kira sözleşmesi ile belediyemiz bünyesine aldık. Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN “Bugün ilçemiz için çok özel ve güzel bir gün ve ben çok mutluyum. Attığımız tarihi imza ile atalarımızın emeklerinin karşılığını geleceğimize aktaracağız. Türk Marka ve Patent Kurumuna belediyemiz adına 2020 yılında tescillettiğimiz halımızın üretimini yapacağız. Birçok kadın istihdamı sağlayacağız, eski günlerdeki gibi yabancı turistler ilçemize gelecek ve Dazkırı’mızı bütün dünya tanıyacak. Bütün hemşehrilerime hayırlı olsun. Birlikte daha nice hayallerimizi gerçekleştirmek dileğiyle…” dedi.