İFTARI MUHTARIMIZLA YAPTIK

Ramazan Ayı münasebetiyle muhtarlarımızla iftar yemeğinde buluştuk. Belediyemizce düzenlenen iftar yemeğine Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçe Emniyet Amir Vekili Ramazan ÖNCÜ, İlçe Jandarma Komutanı Fedat KAZMA, İlçe Kaymakamlığı personeli Kemal ATA, İlçe Müftülüğü temsilen Mehmet MERCAN, Mahalle ve Köy Muhtarlarımız katıldı.

İftar sonrası sohbetler eşliğinde devam etti. Başkanımız: “İlçemizde çok güzel bir uyum var; Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Müftülüğü, Mahalle ve Köy muhtarlarımızla olan ilişkilerimiz çok güzel Allah aramıza fitne fesat sokmasın, bu şekilde olduğu için ilçemizde huzur ve başarı var, iftar programına katılan herkese teşekkürlerimi sunarım.” dedi.