İLÇEMİZDE DEPREM

Dün komşu ilçelerimiz Bozkurt, Çardak ve Baklan’ da başlayıp ilçemiz Darıcılar köyünde halen devam eden depremler ilçemiz merkez ve bütün köylerinde çok şiddetli olarak hissedildi. Hemen hemen bütün binalarda hafif de olsa hasarlar oluştu. Can kaybımızın olmaması tesellimiz oldu. Millet Vekilimiz Sayın Burcu KÖKSAL Ankara programını bırakıp ilçemize geldi. Millet Vekilimiz ve İlçe Kaymakamımız Sayın Mesut COŞKUN ile birlikte hasar gören binalarda dün gece geç saatlere kadar inceleme yapıp hemşehrilerimizin yanında olduk. Uyum içinde çalışan bütün kurumlarımıza ve anlayış gösteren bütün hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Devam eden artçı depremler nedeniyle bütün hemşehrilerimizi tedbirli olmaya davet ediyor, Allah’ dan daha büyük afetlerden korumasını diliyorum.