İLÇEMİZDE POLİS HAFTASI KUTLANDI

Polis Haftası etkinliği kapsamında Dazkırı İlçe Emniyet Amiri Ayhan ÇAM ve Trafik Polis Memuru (Polis Karakol Amiri) Mehmet CANGÜL Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Polis Haftası programı 10 Nisan Pazartesi günü İlçemiz Atatürk Anıtına Çelenk sunularak başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, çelenk sunma programı sona erdi.

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ve Başkan Yardımcısı Mehmet DOĞAN 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 172.Yıldönümü olması münasebetiyle İlçe Emniyet Amirliğine ziyarette bulundular.

Belediyemiz tarafından düzenlenen akşam yemeği programına; İlçe Kaymakamı Necdet UÇAR, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Cumhuriyet Savcıları İdris KOŞAR ve Mahmut ÇELİK, İlçe Jandarma Komutanı Fedat KAZMA, İlçe Emniyet Amiri Ayhan ÇAM ve Polis Memurlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Başkan TAYLAN; “Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren, gücünü halktan ve kanunlardan alarak toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin huzur ve güvenliği için görevlerini kahramanca yerine getirirken hayatını kaybeden şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Polis Teşkilatı’mızın 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum.” dedi.