İLÇEMİZİN KANAYAN YARASININ ÇÖZÜMÜNDE SONA GELDİK

Kocatepe Üniversitesine Dazkırı Meslek Yüksek Okulu olması amacı ile yıllar öncesinde tahsis edilen, hastane olarak yapımına başlanan 20 yıla yakın süredir atıl vaziyette duran, Dazkırı'mızın kanayan yaralarından olan binanın tamamlanması ile ilgili üç yıl önce başlayan görüşmelerimiz Nisan ayı içerisinde sonuç vermiş, Alkim Alkali Kimya A.Ş’den kısmi destek ve bağış onayını almıştık.

30 Ekim 2017 günü Afyon Kocatepe Üniversitesinden ilçemize gelen Yapı İşleri Daire Başkanlığı heyetinde, Yapı İşleri Daire Başkanı Ömer GÜRCAN, Kontrol Şube Müdürü Hasan YILMAZ, Bakım Onarım Şube Müdürü Hasan ÇAPA, Sıhhi Tesisat Teknikeri Fikret KALAYCI, İnşaat Teknikeri Kontrol Personeli Vehbi GÜLSEREN, İnşaat Mühendisi Kontrol Personeli Mehmet Nadir HELVACIOĞLU, Harita Mühendisi Kontrol Personeli Eray AŞIK, Peyzaj Mimarı Kontrol Personeli Sibel TOPRAKKALE ile Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN Başkanlığında Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Amirliği personeli ile birlikte üniversitenin yapılacağı alanda incelemelerde bulundular. Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından binaların tamamlanması ile ilgili projelerin sona gelindiği, bina çevresinde peyzaj çalışması ile ilgili de belediyemiz tarafından ayrıca projelendirileceği konusunda mutabık kalındı. Daha sonra detayları görüşmek üzere Belediye Başkanımız Afyon Kocatepe Üniversitesinden gelen heyeti belediyemizde ağırladı.