İLÇEMİZİN TEMİZLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediye personelimiz tarafından mahalle ve sokaklardaki kullanımı ve görünümü düzgün olmayan çöp konteynırları yenileri ile değiştirildi.

Amacımız belediye ve vatandaş işbirliği içerisinde ilçemizi temiz tutmak ve güzel görünümünü sağlamaktır diyen Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN mahallemizde çöplerin düzenli olarak toplanması ve çöp kenarlarında birikintilerin olmaması, sokak ve caddelerimizin temiz olması için çalışıyoruz. Hep birlikte sahip çıkalım istiyorum. Çöplerimizi çöp bidonlarına atalım ve kapaklarını da kapalı hale getirelim, koku yapıyor kedi ve köpeklerimiz dağıtıyor, vatandaşlarımız rahatsız oluyor. Çöplerimizin düzgün toplanmasını sağlayalım “Mahalle sakini olmak yetmez sahibi de olalım” sloganı ile yola çıktık. Mahalle sakinlerimizin de bu konuda bizlere yardımcı olmalarını ve bu konuda duyarlı davranmalarını bekliyor, güzel ilçemizin herkesin ortak değeri olan çevre temizliğine mahallelerde yaşayan tüm bireylerin duyarlılık göstererek her dem sağlıklı ve temiz bir çevrenin oluşması açısından vatandaşlarımızın üzerlerine düşen görevi yapmasını temenni ediyoruz.