İYİ KALPLER DÜKKANI

Belediyemiz ve Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesi ile ortaklaşa düzenlenen “İyi Kalpler Dükkanı” projesi 15 Mayıs 2017 tarihinden itibaren ilçemiz pazaryerinde bulunan dükkanda faaliyete geçirilecektir.

Projenin yapım aşamasında belediye başkanımız İsmail TAYLAN ziyarette bulunup, Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesi öğretmenlerinden proje sorumlusu Mustafa BAY’a teşekkür ederek kullanmadığı kıyafetleri İyi Kalpler Dükkanına bağışladı.

Hayırseverler tarafından bağışlanan ve ihtiyaç sahiplerine ÜCRETSİZ verilecek olan ihtiyaç fazlası ve kullanılabilir durumdaki kıyafet, ayakkabı ve oyuncakların bulunduğu dükkanımız hafta içi ve cumartesi günleri 08:00-17:00 saatlerinde açık olacaktır. Bağışta bulunmak isteyen ya da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı belirlenen saatlerde İyi Kalpler Dükkanı’mıza bekleriz.

Fazlaysa Paylaşın; Hayata İyilik Katın…

DAVET