İYİ KALPLER DÜKKANIMIZDAN YENİ İYİLİKLER

"Fazlaysa paylaşın, hayata iyilik katın" sloganıyla, Değerler Hareketi kapsamında Dazkırı Ahmet Zübeyde Turba Anadolu Lisesi ile başlatmış olduğumuz yardımlaşma projesi olan İyi Kalpler Dükkanımıza, Aralık 2017 tarihi itibariyle gıda bölümü eklendi. İyi Kalpler Dükkanımız faaliyetlerine bu aydan itibaren elbise, ayakkabı, oyuncak vb. dışında gıda (Kuru bakliyat, makarna, şeker, sıvı yağ ...) ürünleri ile devam edecektir.

Belediye Başkanımız ile birlikte projesini sürdürdüğümüz AZT Anadolu Lisesi öğretmeni Mustafa BAY, Okul Müdürü Mehmet ÖVER ile beraber İyi Kalpler Dükkanımızı yerinde ziyaret ederek gayret ve çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN AZT Anadolu Lisesi Öğretmeni Mustafa BAY’a teşekkür etti.

NOT: İhtiyaç sahiplerini ve destek vermek isteyen vatandaşlarımızı ilçemiz pazar yerinde bulunan İyi Kalpler Dükkanına bekliyoruz.