KREŞİMİZDEN YIL SONU SERGİSİ

Kreşimiz öğrencilerinin yıl içerisinde büyük emekler sonucu yapmış oldukları sanat etkinliklerinin sunulduğu Dazkırı Belediyesi Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakım Evi Yılsonu Sergisinin açılışı 10 Mayıs Perşembe günü düzenlendi.

Dazkırı Belediyesi Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakım Evi Yılsonu Sergi açılışı İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, İlçe Jandarma Komutanı Fedat Kazma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet KÜÇÜK, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergi açılışının ardından çocuklarımızın minik elleriyle yıl boyunca yapmış olduğu etkinlikler yerinde incelendikten sonra ikram servisine geçilerek program sona erdi.