Kutlu Doğum Haftası Programı

Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Dazkırı İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Dazkırı Şubesi tarafından “Tevhid ve Vahdet Gelin Birlik Olalım” temalı Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi. Dazkırı Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Afyon Kocatepe Üniversitesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Eyüp Sabri FANİ, Katip Çelebi Üniversitesi Hadis Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İbrahim KUTLUAY , Ak Parti İlçe Başkanı İsmail ŞENOĞUL, Esnaf ve Sant. Odası Başkanı Ömer Ali KESKİN, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile Dazkırı halkı katıldı.

İlçemiz halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen program sunucu Vaiz Çapan Dede AKPINAR tarafından arz edildi. İlçe Vaizi Ramazan KOÇ tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Dazkırı İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan sunum ile program devam etti. İlçe Müftüsü Ahmet TOMBALAK açılış konuşmasını yapmasının ardından Dazkırı Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Afyon Kocatepe Üniversitesi Dekan Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Eyüp Sabri FANİ gerçekleştirdi.Kutlu Doğum Haftası programı ödül töreniyle birlikte sona erdi.