Kütüphane ve Çamlık Parkı Açılışı

2002 yılında Alkim Kimya A.Ş. Onursal Başkanı Cihat KORA tarafından yaptırılan, Belediyemiz katkılarıyla, ilçe Kaymakamlığımız tarafından yenilenen halk kütüphanemizin çarşamba günü saat 11:00 ‘ de açılışı yapılacaktır.

İlçemiz çamlık mahallesinde bulunan halk arasında Ergenekon Parkı olarak bilinen 04.05.2015 tarih ve 25 sayılı meclis kararı ile “Çamlık Parkı” ismi verilen alan, piknik alanı olarak, ilçemize yakışır şekilde düzenlenerek yeni görünümüne kavuşturulmuş olup, 6 mayıs 2015 tarihine tesadüf eden Çarşamba günü saat 12:00 ‘de düzenlenen Hıdırellez etkinliğinde vatandaşlarımıza ikramlar da yapılacaktır.

İlçemiz Halk Kütüphanesi ve Çamlık Parkının açılışı Sayın Valimizin teşrifiyle yapılacaktır.

Tüm halkımızı açılışlarımıza bekleriz…