MESLEK YÜKSEK OKULUMUZUN MEZUNİYET TÖRENİ

Dazkırı Meslek Yüksekokulu 2017 – 2018 eğitim ve öğretim yılı mezuniyet töreni 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Harun CANSIZ, protokol üyeleri, öğrenci velileri ve öğrencilerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Program akışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Öğrenci temsilcisi Emin AKKOYIN konuşmasını yaptı. Akabinde Dazkırı Meslek Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Harun CANSIZ tüm öğrencilere ve öğrenci velilerine emeklerinden dolayı teşekkür edip, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN ve İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK konuşmalarında öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler.

Program dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgelerinin ve ödüllerinin verilmesinin ardından öğrencilerin kep atmaları ile tören sona erdi.