MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Alkim Konferans Salonunda istişare ve kutlama programı düzenlendi. İlçe Kaymakamımız Sercan SAKARYA, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Protokol Üyeleri ve Muhtarlarımızın katıldığı program İlçe Kaymakamımızın konuşması, muhtarlarımız ile istişare edilerek gerçekleştirildi. Program sonunda muhtarlarımıza hediyelerini takdim eden Başkanımız İsmail TAYLAN; “Halkımız ve Devletimiz arasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızın gününü kutladık. Yaptıkları bütün çalışmalarda her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. Önceki dönemlerde görev yapmış ve halen görevleri başında olan bütün muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.