ÖĞRENCİLERİMİZİN KARNE HEYECANI

Dazkırı Belediyesi Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nde Kelebekler ve Arılar sınıflarındaki minik öğrenciler karnelerini Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’dan alırken heyecan dolu anlar yaşadılar. Belediye Başkanımız birer birer miniklere karnelerini dağıttı.

Başkan TAYLAN; “Değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz yorucu bir yarıyılın ardından bugün tatile girecekler. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz için faydalı ve verimli bir yarıyıl geçirdiklerini düşünüyorum. Öğrencilerimizin eksiklerini başarısızlık olarak düşünmeden ve onları üzmeden bu tatilin ikinci döneme hazırlık olacağı inancındayım. Biz belediye olarak okullarımızın her türlü etkinliklerine destek vermeye çalıştık. Destek vermeye de devam edeceğiz. Güzel bir sömestr tatili geçirmelerini temenni eder saygı ve sevgilerimi sunarım.”dedi.