SAYIN VALİMİZ BAŞKANLIĞINDA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TOPLANTISI YAPILDI

Afyonkarahisar Valisi Sayın Mustafa TUTULMAZ 14.12.2017 tarihinde ilçemizi ziyaret ederek, İlçe Öğretmenevinde gerçekleşen Dazkırı Dokuma ve Konfeksiyon Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısında yeni oluşan yönetim kurulumuz; Yönetim Kurulu Başkanı olarak İlçe Kaymakamımız Mehmet KEKLİK, Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, Yönetim Kurulu Üyeliklerine Belediye Meclis Üyesi Mehmet DOĞAN, İl Genel Meclis Üyesi Ramazan DEMİR ve Özel İdare Müdürü Yunus KORKMAZ seçildi. Toplantıda Organize Sanayi Bölgesinin bir an önce hayata geçmesi için bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantı esnasında ilçedeki yatırımlar, çalışma faaliyetleri, asayiş konuları hakkında bilgiler alan Vali TUTULMAZ, Dazkırı İlçesinin kalkınması ve büyümesi için hep birlikte gayret edileceğini ve bu anlamda da Valilik olarak her türlü desteğin sağlanacağını sözlerine ekledi.

Daha sonra İlçemizdeki programları kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı, Dazkırı Belediye Başkanlığı, Dazkırı Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Amirliğine ziyaretlerde bulundu.

Belediyemiz ziyareti esnasında Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN İlçemizde yapılmış ve yapılacak olan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

İlçemizde faaliyet gösteren Gama Tekstil, Uspar İplik Fabrikası, Elif Mantar Üretim tesislerini yerinde inceleyerek Vali TUTULMAZ’ ın Dazkırı programı sona erdi.