SAYIN VALİMİZ GÖKMEN ÇİÇEK İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

Sayın Valimiz Gökmen ÇİÇEK, Vali Yardımcılarımız Mehmet KEKLİK ve Mehmet BOZTEPE, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin ÇOBAN  ile birlikte beraberindeki heyet ilçemizi ziyaret etti. İlçe Kaymakamlığında, Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız önderliğinde karşılanan Valimizi daha sonra Belediye Binamızda ağırladık. Yaptığı ve yapacak olduğu projelerini anlatan Başkanımız İsmail TAYLAN Sayın Valimize Halı, Nohut ve Haşhaş Ezmemizden ikram etti.
Belediye ziyaretinden sonra Şehit ailesi ziyaretinde bulunulduktan sonra ilçemizin yatırımcılarından olan USPAR İplik Fabrikası ziyaret edildi. Alkim konferans salonunda İlçe Kaymakamımız Sercan SAKARYA Valimize brifing verdi. Sonrasında ilçedeki Kurum Amirleri ve Muhtarlarımızdan bilgi alan Sayın Valimiz eksiklikler konusunda notlarını alıp bir an önce giderileceğinin sözünü verdi. Brifing sonrasında B-Fit Salonu ziyaret edilerek incelemelerde bulunuldu. Program Yüreğil Köyümüzde yapımı devam eden Kuran Kursu’nu ziyaretle son buldu.
Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN; “Sayın Valimiz Gökmen ÇİÇEK’i ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Sayın Valimize ilçemize yaptığı ziyaret ve samimiyetinden dolayı çok teşekkür ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyorum.”dedi.