SÖZ VERDİK DEV BİR PROJEMİZİ DAHA TAMAMLADIK

Dazkırı Belediyesi Alkim Öğrenci Konukevimiz hizmete açıldı. Öğrencilerimiz için barınma imkanının eksikliğini giderme adına yaptığımız 76 öğrenci kapasitesiyle hizmet verecek olan konukevimizde incelemelerde bulunan Başkanımız İsmail Taylan “İlçemize sosyal, kültürel ve ekonomik olarak büyük katkı sağlayan üniversitemizin kalıcı olması için 2020 yılında eğitim binalarını tamamlayıp Kocatepe Üniversitesine teslim etmiştik. Şimdilerde birçok ilçede üniversitelerin kapandığını gördüğümüzde ne kadar doğru bir iş yaptığımızı daha iyi anlıyoruz. 2019 seçim beyannamemizde söz verdiğimiz öğrencilerimizin barınma sorununu da yaptığımız öğrenci konukevi ile çözmüş olmanın büyük mutluluğunu yaşıyorum. Her zaman yanımızda olup büyük destek veren başta sevgili hemşehrilerim ile katkı sağlayan bütün iş insanlarına çok teşekkür ediyor, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.