TEBRİKLER ÇOCUKLAR

Merkezefendi Belediyemizce organize edilen, bizimle birlikte Bozkurt, Babadağ, Honaz, Serinhisar ve Merkezefendi Belediyelerimizin 10 yaş altı yaz futbol kursu çocuklarının katıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı turnuvası grup maçlarında Serinhisar’ı 6-2, Bozkurt’u 11-2 yenerek finale kaldık. Finalde Merkezefendi ile karşılaşan takımımız büyük çekişmenin ardından 3-1 öne geçmesine rağmen 4-3 mağlup olarak turnuvayı 2. tamamladı. Belediye Başkanımız İsmail Taylan “Fedakarca takımımızı çalıştıran hocalarımızı ve harika mücadele eden geleceğimiz çocuklarımızı kutluyorum. Ayrıca böylesi güzel organizasyonu düzenleyip ilçelerimiz arası kaynaşmayı sağlayan Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’a ve katılan tüm takımlara çok teşekkür ediyorum” dedi.