Uygulamalı Girişimcilik Eğitiminde Başarılı Olan Katılımcılar Sertifikalarını Aldı

KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkezi Müdürlüğü ile Belediye Başkanlığı’mız arasında imzalan protokolle Girişimcilik Destek programı kapsamında düzenlediğimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’nde başarılı olan katılımcılara, Belediye Başkanımız İsmail Taylan sertifikalarını verdi.

30 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde 16 katılımcı başarılı olarak sertifikalarını Başkan Taylan’dan aldı. Uygulamalı Girişimcilik eğitimden sonra KOSGEB’e uygun bir proje hazırlamaları durumunda iş kurmaları için hibe olarak 30.000 TL karşılıksız para 75.000 TL ‘ye kadar kredi alabileceklerine değinen Başkan Taylan katılımcıların projeleri hakkında bilgi aldı, başarılar diledi.