YERLİ MALI HAFTASI KUTLU OLSUN

Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN yerli malı haftası kutlamaları kapsamında Belediyemiz Gülen Kora Kreş ve Gündüz Bakım Evini ziyaret ederek kutlamalara katıldı. Kreşimizde bulunan öğrenci, öğretmen ve çalışanlarla sohbet eden Başkanımız Yerli Malı Haftası ile ilgili olarak;

“Ülkemiz geniş tarım arazileri, doğal su kaynakları, her çeşit maden ve dört mevsimin bulunduğu eşsiz kaynaklara sahip bir ülke fakat ne yazık ki bu kaynaklara rağmen biz halen ithal gıdalar, giysiler kullanıyoruz. Bunun nedeni de yanlış üretim politikalardan kaynaklanıyor. Bizim çocukluğumuzda yerli malı yurdun malı bunu herkes kullanmalı denirdi. Böyle giderse kullanacak yerli malı kalmayacak”. diye görüşlerini bildirdi.