Dazkırı Halı Saha Futbol Turnuvası

Dazkırı Kaymakamlığı ile Dazkırı Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Halı Saha Futbol Turnuvası 27.05.2015 tarihinde oynanan müsabakalar sonucunda sona erdi. 3.lük ve Final karşılaşmalarına Dazkırı Kaymakamı M.Beşir NURSAÇAN, Başkanımız İsmail TAYLAN, Garnizon Komutanı Murat DİRİCAN, Emniyet Amiri Hasan AVCI, Meclis Üyemiz Mehmet DOĞAN ve yaklaşık 500 futbolsever katıldı.

Günün ilk maçı olan 3.lük maçı Hacı Memişoğlu ile Ziraat Odası arasında oynandı. Ziraat Odası, galibiyetle sona eren müsabaka sonucunda turnuvamızın 3.lüğünü elde etmiş oldu.

Çekişmeli bir mücadele olan final maçımızda normal sürede eşitlik bozulmaması sebebiyle uzatmalara, uzatmalarda da eşitliğin bozulmaması sebebiyle penaltılara geçildi. 5’er penaltıda da eşitlik bozulmayınca tek tek penaltı atışlarına geçildi. 7. Penaltı vuruşunda Başteks oyuncularından Ertuğrul GÖNÜLLÜ’nün topu dışarı atıp; Dazkırı Belediye oyuncularından Gökmen BAYIK’ın atışı gole çevirmesiyle şampiyon takım Dazkırı Belediyesi olurken Başteks 2.lik unvanını aldı.

Maç sonrası ödül ve kupa törenine geçildi. Dazkırı Belediyesi oyuncu Gökmen BAYIK gol kralı olarak ödülünü Dazkırı Belediye Spor Kulüp Başkanı Ali İhsan BAYIK’tan aldı. Turnuva boyunca zor bir görev olan hakemlik görevini gönüllü olarak kabullenen orta hakem Nihat ÖZCAN, masa hakemleri Ramazan AKIN ve Okan ÇETİNKAYA’ya Meclis Üyemiz Mehmet DOĞAN tarafından plaket verildi. Turnuva boyunca desteklerini esirgemeyen Başkanımıza, Garnizon Komutanı Murat Dirican tarafından teşekkür plaketi verildi. Turnuvayı 3. olarak tamamlayan Ziraat Odası’nın kupa ve ödülünü Emniyet Amiri Hasan AVCI; turnuvayı 2. olarak tamamlayan Başteks’in ödül ve kupasını Başkan TAYLAN ve şampiyon olan Dazkırı Belediyesi’nin ödül ve kupasını İlçe Kaymakamı M.Beşir NURSAÇAN verdi.

Turnuva boyunca zaman zaman grup maçlarına da gelen Dazkırı Kaymakamı M.Beşir NURSAÇAN kapanış konuşmasında halkımızın futbola olan sevgisi ve terbiyeli bir şekilde maçları izlemesinden dolayı tüm taraftarlara teşekkür etti.

Final maçı içerisinde zaman zaman sertlik ve atışmalar olmasına rağmen maç sonunda Başteks ve Dazkırı Belediyesi oyuncuları kol kola girip objektiflere poz vererek spor kardeşliğini ve dostluğunu göstermiş oldular. Başkan TAYLAN, her iki takım oyuncularını da sergilediği bu örnek davranıştan dolayı kutladı ve fotoğraf çekimlerinden sonra program sona erdi.