VALİMİZ MUSTAFA TUTULMAZ İLÇEMİZİ ZİYARET ETTİ

13 Haziran 2017 tarih ve 2017/10458 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla atanan Afyonkarahisar Valisi Mustafa TUTULMAZ ilçe ziyaretleri kapsamında 25.07.2017 tarihinde ilçemizi ziyaret ederek, ilçemizde sürdürülen çalışmalar kapsamında istek ve talepleri dinledi.

Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakam Vekili Necdet UÇAR, Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN, il ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali TUTULMAZ, kaymakamlık makamına geçerek İlçe Kaymakam Vekili Necdet UÇAR ve Belediye Başkanımız İsmail TAYLAN’dan ilçenin genel durumu ve ilçemizde devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Karşılıklı bilgi alışverişinin olduğu ziyarette tüm ilçelerin il merkeziyle koordineli bir şekilde hizmet vermesi gerektiğinin altını çizen Vali Mustafa TUTULMAZ, çok iyi ve önemli hizmetler vermek için tüm ilçelere Valilik olarak destek verileceğini belirtti.